WhatsApp Messenger

Dette er så genialt alt alle burde bruke det. Det er bedre en alle andre meldings- og kommunikasjonsløsninger jeg har på telefonen min. Det er briljant løsning for arbeidsgrupper, en fantastisk måte å holde kontakt med familien på og det beste er at løsningen føles mye mer dynamisk og sanntid en feks FB Messenger. Du får også «kvittering» på leverte og leste meldinger.

  

En kryssplatform meldingstjeneste med over 450 millioner brukere (2014). WhatsApp er en fantastisk tjeneste, både privat og i næringslivet.

  

  
Dette blir litt sånn iMessage og SMS møter Facebook og Skype/ Facetime. WhatsApp Messenger er tilgjengelig for iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone og Nokia – og ja, alle de telefonene kan sende meldinger til hverandre! Dette er fordi WhatsApp Messenger bruker datakommunikasjonen på din telefon. Slik at du bruker den samme trafikken som for epost og for å benytte nettleseren, det er derfor ingen kostnader for å sende meldinger og holde kontakt med vennene dine.

  
I tillegg til den grunnleggende meldingsfunksjonen i WhatsApp kan brukerne lage grupper, sende hverandre en ubegrenset mengde bilde-, film- og lydmeldinger.

  
En av funksjonene jeg bruker mye er lydmeldinger. Du kjører bil, og kan ikke skrive eller svare på sms, samtidig passer det ikke å ringe. Personsvar hører 1990-tallet til. SMS og mail begynner også å bli rimelig utdatert, og det samme kan sies om Skype og Facebook Messenger. En lydmelding er suverent. Uansett hva du sender (lyd, video, tekst, bilde), vil mottaker få varsling på skjermen som ved sms. Men du har langt bedre kontroll og flere muligheter en ved iMessage (som forøvrig er lukket til Apple).

   
 WhatsApp er for de fleste smarttelefoner. Les mer og last ned for din telefon her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s