Apple tilbakekaller iPhone-ladere

Dette er for så vidt ingen nyhet, men de siste dagers medieoppslag har aktualisert å minne om at Apple har i over ett år bedt folk bytte enkelt ladere pga brannfare.

  
«Apple har funnet ut at i svært sjeldne tilfeller så kan Apples 5W europeiske USB-strømforsyningsenhet bli overopphetet og utgjøre en sikkerhetsrisiko. Denne enheten kom med iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller som ble sendt ut mellom oktober 2009 og september 2012 til landene i listen nedenfor. Den ble også solgt som separat tilbehør.

  
Kundens sikkerhet er alltid topp prioritet hos Apple, og vi har på egen hånd bestemt oss for å bytte ut hver eneste berørte strømforsyningsenhet med en ny, redesignet enhet, kostnadsfritt. Vi oppfordrer kundene våre til å bytte ut den gamle enheten med en ny enhet så fort som mulig ved å følge utvekslingsprosessen nedenfor.

Merk: Andre Apple 5W-strømforsyningsenheter er ikke inkludert i dette programmet.» Dette sier Apple på sine nettsider. Det er nok i midlertid alt for få som har fått med seg dette, selv om det altså gjelder 3 modeller som også er solgt i Norge i denaktuelle  perioden.
Du tar bare med deg laderen til nærmeste Apple-forhandler, og får en ny. Se mer om identifisering av laderene og hvor du kan få byttet på apple.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s