Billings Pro: nytt iPhone-grensesnitt

Med Billings Pro 2.2 for iPhone og iPad, er brukergrensesnittet blitt mer strømlinjeformet og enda enklere. Den ekstra funksjonaliteten man hadde på iPad, er nå tatt inn i iPhone-versjonen og gjort den enda mer funksjonell. Aktivitetsgrafen, som før var forbeholdt iPhone, har også funnet veien til iPad og gitt den det lille ekstra. Ved å kombinere det beste fra begge app’ene, vil du oppleve en raskere, mer intuitiv arbeidsflyt fra iPhone og samtidig fått en ny måte å analysere dine data på fra iPad.

BPT-2.2-Blog_ipadiphone_600

Tidligere var det kun iPad-brukere som kunne benytte ekstra funksjoner som det å lage estimater/ tilbud og fakturaer fra bunn av, rett fra hjemmeskjermen. Det er tidligere gitt signaler om at dette også skal bli mulig fra iPhone – og nå er det her!

Lag fakturaer og tilbud på farten

Fra iPhonens hjemskjerm kan du begynne å lage tilbud og fakturaer fra scratch, med et enkelt «tap». Du ser fakturaen med det samme, og kan tilpasse den med en gang som bl.a. å hente inn detaljer og varelinjer som allerede er påstartet, uten at de hadde en tilhørlighet til en kunde eller prosjekt da du startet. Dette gjør det enda enklere å starte en forespørsel eller jobb på sparket for en kunde, selv om kunden eller prosjektet kanskje ikke er opprettet enda. Du kan nå svært enkelt gjøre dette direkte på iPhonen.

createinvoice_250x505

Du kan velge mange ulike layout på din faktura, eller lage den akkurat slik du selv vil.

Sammenligne fakturerbare timer på iPhone & iPad

En av favorittfunksjonene på den tidligere iPhone app’ed var aktivitetsgrafen. Der kunne du sammenligne fakturerbare timer og beløpet de siste 7 dager. Nå er denne funksjonen også lagt til på iPad. På iPhone viser denne grafen nå de siste 14 dager, slik at du kan sammenligne inneværende uke med forrige uke. Det er lagt på en gråtone for å skille ut helger når du skal sammenligne data. Det er også en oppsummering på toppen i høyre hjørne av aktivitetsgrafen, som viser antall timer og totlt fakturerbare timer. Antall timer totalt vises i lilla, og antall fakturerbare timer av disse vises i blått.

iphonegraph_250x506

På iPad har du den samme aktivitetsgrafen, men der viser den dine siste data over hele 30 dager. Du kan last sammenligne fakturerbare tid, ikke bare mot forrige uke, men over hele 4 uker!

ipadgraph_600x398

Se fakturaer som må purres opp rett fra hjemskjermen

Denne oppdateringen gir deg en helt ny måte å se dine data på fra iPhonen din. Hjmskjermen viser antall fakturaer og skiller ut de som skulle ha vært betalt. Du kan lett se igjennom de siste fakturaene eller klikke for å se dem i listevisning.

Du ser enkelt hvor mange fakturaer som er ubetalte og hvor mange av dem som skal purres eller følges opp på annen måte. Er du på foretningsreise, ferie eller ute av kontoret en lengre periode og har selv ansvaret for å følge opp kundene, vil du nå lett kunne identifisere hvem du bør ringe eller sende en post til uten å måtte bruke mye tid.

overdue_279x5051

Se alle fakturaer, tilbud, prosjekter eller kunder med kun et klikk fra hjemskjermen

Har du opplevd å få en telefon fra en kunde, mens du er ute på farten, som har spørsmål til et tilbud eller en faktura? Takket være Billings Pro, så trenger du ikke laste inn informasjon i et webbasert system. Selv om tjenesten er skybasert, nyter du alle funksjoner av at dette er en ekte app! Å hente disse opplysningene rett fra telefonen, mens du er i samtale, er svært enkelt og gjort på et øyeblikk. Du ser de siste fakturaene, tilbudene, prosjektene og kundeinformasjonen – og kan raskt svare eller endre/ legge til noe nytt. Med et klikk kan du gå rett inn på det aktuelle spørsmålet, og få alle detaljene du trenger.

Det er også mer info å lese ut av toppen på hver enkelt rad. Innen prosjektraden kan du feks se antall aktive prosjekter, antall prosjekter i tilbudsfasen og antall fullførte prosjekter. I kunderaden kan du se hvor mange som er for seint ute med å betale, hvor mange som ikke har betalt totalt eller er ufakturert.

clientsummary

Sorter fakturaer og kunder rett på iPhone

I denne versjonen har man også lagt til en funksjon for å sortere fakturaer og kunder på telefonen. Du kan sortere fakturaer på forfallsdato, eler hvor vidt de er betalt, ikke betalt eller etter totalbeløp. Kunder kan sorteres alfabetisk, etter status – om de har betalt, har ubetalte eller forfalte fakturaer, eller etter kundegrupper. Hvis du har lagt grupper for ulike kategorier/ typer kunder eller gruppert den etter aktive og inaktive kunder, så kan du sortere kunder til ulike grupper fra app’en.Hvis utestående beløp er mest viktig for deg, kan du også sortere fakturaer fra høyest til lavest totalbeløp.

duedate_205-505

Lag et nytt prosjekt fra hjemskjermen

På tidligere iPhone versjon av app’en, var fokuset i brukergrensesnittet lagt på kunden. For å lage et nytt prosjekt fra telefonen, måtte du gå veien om kundebilde. Med det nye grensesnittet kan du nå lage et nytt prosjekt med ett klikk. Dersom du f.eks. er i møte med en ny kunde, og de forespør et prosjekt der og da så kan du enkelt opprette dette – og legge inn kundeopplysninene eller tildele prosjektet til kunden i etterkant.

Du kan lage en ny «slip» (en slags varelinje) fra nær sagt hvor som helst

På telefonen finner du nå en «global» knapp i nederste venstre hjørnet, for å lage en ny varelinje. Med denne kan du kept legge til en ny vare, time, kjørekostnad eller hva du måtte ha behov for, uansett hvor i app’en du er. Enten du nettopp startet Billings Pro, eller er inne på et kundebilde eller en faktura, så kan du klikk eps denne knappen for å starte en ny timer eller legge til en kostnad. Når man klikker på denne knappen, legger det seg en «popup» hvor du kan velge det som er ønskelig (fast, løpende/ timer/ kostnad/ fra mal etc).

newslip_250x5061

Denne oppdateringen legger også til kompatibilitet med Watch OS 2 slik at Billings Pro på Apple Watch er enda raskere en tidligere.

Billings Pro for Apple Watch fungerer fantastisk. Her er en litt eldre video, som ble lagt ut (den må ses hos Vimeo, da den ikke kan deles).

Er du klar for å starte med de nye funksjonene? Last ned siste versjon av Billings Pro for iPhone og iPad i App Store idag!

Ønsker du et uforpliktende tilbud eller møte så les mer her (kommer. Ikke klart pr. 17. februar 2016. Evt ring oss på tlf 90112282).

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s